Reus

L'Ajuntament de Reus adjudica la construcció del Centre Social El Roser

És un dels contractes de més valor econòmic que l’Ajuntament licita en els darrers anys

per NacióTarragona , 2 de març de 2020 a les 11:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Reus ha adjudicat a l'empresa Vesta Rehabilitación SL el contracte per a la construcció del Centre Social El Roser, l’equipament que donarà un impuls a les polítiques municipals d’atenció a les persones amb la creació de nous serveis i l’aposta per programes existents com la gestió alimentària, l’allotjament per a persones en situació de vulnerabilitat social i el Pla Local d’Inclusió Social. El pressupost d'adjudicació és d'1.859.362,78 (IVA inclòs).

La inversió en el nou equipament social és un dels contractes de més valor econòmic que l’Ajuntament licita en els darrers anys El termini d’execució de les obres previst en el plac de condicions de la licitació és de 12 mesos a partir de la signatura del contracte.

Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social, afirma que "el Centre Social El Roser serà un equipament de referència. Donarà un impuls a l’atenció a les persones amb la creació de nous serveis i l’aposta de programes prioritaris. És un projecte social, fet amb visió social; i representa un pas de gegant de projectes d’èxit que tenim en marxa».

La inversió, prevista en el pressupost municipal de 2019, contempla l’execució de tot el projecte de manera conjunta. Inicialment s’havia plantejat fer-ho per fases. L’Ajuntament ha modificat el document econòmic inicial per tal d’adaptar-se a la nova planificació, a la millora de la realitat econòmica municipal i a la situació del sector de la construcció.

 

Participació