Ocupació

Més de 2.500 persones visiten la Fira de l'Ocupació de la Cambra

Els organitzadors han valorat molt positivament la trobada en què hi han participat més de 60 empreses

per NacióTarragona , 28 de febrer de 2020 a les 10:13 |
La Fira d'Ocupació 2020 | Cambra de Tarragona

Més de 2.500 persones han visitatla Fira de l'Ocupació de la Cambra de Tarragona. Una xifra que supera amb els 1.800 assistents de l'any passat. En total, a més, s'hi van inscriure 60 empreses , la xifra més alta mai assolida.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, ha volgut mostrar la seva satisfacció. "Un cop més es demostra que la proposta creix edició rere edició, fruit de la bona feina de preparació i organització, però també per la posada en marxa d'un model que no busca altra cosa que la utilitat i donar un servei a la societat i a les empreses. Per nosaltres és un orgull afavorir i ajudar a que empreses que necessiten contractar disposin d'una marc tant idoni com aquest per contactar amb persones que busquen feina".

Per la seva banda, Josep Oriol Fernández, director de Formació de la Cambra, ha explicat que "en els propers dies tindrem les xifres exactes del que ha representat la Fira de l'Ocupació per a les empreses participants. Per nosaltres és molt important conèixer tant els resultats que han assolit com, també, el nivell de satisfacció. Factors que ens han d'ajudar a seguir creixent i a seguir millorant el servei".

La primera edició d'enguany de la Fira de l'Ocupació ha tingut lloc al Recinte Firal, "un espai òptim per la logística d'acollir a les empreses i desenvolupar amb la màxima comoditat els diferents tallers que s'han programat durant el dia", explica Fernández.

 

Participació