Coronavirus

Els estudiants de la URV d'Erasmus a Itàlia, sota control

La Universitat ha informat que els joves estan "en bon estat de salut" tot i que alguns s'han vist afectats per la suspensió de classes

per NacióTarragona , 26 de febrer de 2020 a les 18:52 |
Els estudiants de la Universitat Rovira i Virgil que es troben d'estada d'Erasmus a Itàlia han comunicat a la universitat que es troben en bon estat de salut. Segons han explicat, actualment hi ha 29 estudiants catalans de la universitat en aquest país, que està en estat d'alerta per un fort brot de coronavirus. Tots ells estan sota control. 

D'aquesta trenta d'estudiants, 18 han suspès les activitats lectives durant aquesta setmana i 1 també les pràctiques. La URV ha informat que els ha ofert el suport necessari i els ha demanat que segueixin les instruccions de les universitats d’acollida. A més, els ha recordat que poden fer ús de l’assegurança de mobilitat que cobreix l’assistència mèdica si és necessari.


D’altra banda, actualment també hi ha 47 estudiants procedents d’Itàlia fent una mobilitat a Tarragona amb qui la Universitat està amb contacte per si els cal suport. 

 

Participació