Ajuntament de Tarragona

Junts per Tarragona reclama un vial des de Sant Salvador i Sant Ramon al Pont del Diable

El partit per aquesta primera actuació mentre no arriba l’esperada connexió amb el centre de la ciutat per l' N-240

per NacióTarragona , 26 de febrer de 2020 a les 16:32 |
Camí actual per fer aquest recorregut | Cedida
El grup municipal de Junts per Tarragona ha reclamat a l’equip de govern la creació d’un vial al tram de la carretera N-240 que enllaça l’accés al Pont del Diable amb l’entrada als barris de Sant Salvador, Sant Ramon i Santa Isabel. “Es tracta d’un vial de menys d’un quilòmetre que permetrà que la ciutadania pugui anar caminant o en bicicleta des dels barris fins al parc ecohistòric del Pont del Diable i a la inversa”, ha manifestat la consellera. Cristina Guzmán. A més, ha assenyalat que “actualment no existeix cap vincle entre l’aqüeducte romà, que és Patrimoni de la Humanitat, el seu entorn i el nucli de població de més a la vora, Sant Salvador”.
 

Guzmán ha recordat que fa molts anys que Sant Salvador reclama la connexió amb el centre de la ciutat mitjançant un vial per la carretera N-240. “L’única manera que té la ciutadania d’aquest barri per arribar a l’avinguda Roma és en vehicle o en transport públic; anar caminant o en bicicleta és molt perillós”, ha apuntat la consellera de Junts per Tarragona.
 

“La creació d’un vial fins a l’accés al Pont del Diable és una primera actuació mentre s’espera la connexió definitiva de Sant Salvador amb el centre de la ciutat per posar fi a la incomunicació que pateix el barri”, ha destacat.
 

La consellera de Junts per Tarragona també ha assenyalat que la creació d’aquest vial “facilitarà l’esperada i urgent millora de la parada d’autobús del Pont del Diable”. “La parada es troba en un carril d’incorporació a l’N-240, és perillosa i genera una molt mala imatge. Molts turistes la utilitzen per anar a veure un monument que és Patrimoni de la Humanitat”, ha manifestat.  
                 

 

Participació