Cambrils

En marxa la construcció d'un hotel de 4 estrelles superiora Cambrils

La propietat del solar del Pòsit a Cambrils ja té la llicència d'obra major per aixecar el complex

per NacióTarragona , 26 de febrer de 2020 a les 15:37 |
Imatge virtual del projecte del nou Hotel Pòsit de Cambrils | ACN
L'empresa Natarent Cambrils, propietària del solar de la plaça del Pòsit, ja disposa de la llicència d’obra major per construir un hotel de categoria 4 estrelles superior amb un total de 4.300 m2 construïts i 67 habitacions dobles que comportarà una inversió de més de 6 milions d'euros. El regidor d'Urbanisme i Obra Pública, Enric Daza, ha celebrat que el projecte s'hagi desencallat després de tants anys de tenir la plaça en una situació provisional i ha assegurat que des de l'Ajuntament se seguirà treballant i es farà el seguiment perquè la construcció tiri endavant i finalitzi tan aviat com sigui possible. L'edifici es distribuirà en planta baixa i quatre plantes.
 
El regidor, que considera que el projecte actual millora l'anterior, també ha destacat l'alta qualitat de l'allotjament, que estarà obert tot l'any, col·laborant en la desestacionalització de la destinació, i en sintonia amb l'orientació de turisme familiar, basat en la diferenciació que aporta l'oferta gastronòmica o la pràctica dels esports nàutics.


L'hotel tindrà accés per la façana del carrer Pau Casals a través d'un porxo que estableix un eix de circulació de vianants entre la porta de l'allotjament i els locals comercials de la façana de la plaça del Pòsit.

A la quarta planta, s'hi situaran una restaurant d'esmorzars amb vistes al mar i una gran terrassa solàrium amb una piscina. La planta coberta es reservarà a les instal·lacions necessàries per l'edifici.


Segons informen fonts municipals, l'edifici s'obrirà a la planta baixa, retranquejant-se per donar circulacions àmplies als carrers del seu entorn i proporcionant espais d'ús comercial que contribueixin a la consolidació de l'activitat de la zona.

Des del consistori es destaca que les façanes busquen integrar-se amb l'entorn del barri mariner utilitzant la pedra calcària com a revestiment de sòcol, i al mateix temps aprofitant les últimes tecnologies per poder alleugerir les càrregues. La resta de façana s'acabarà amb un arrebossat llis.


L'actuació en conjunt del nou edifici persegueix, segons l'Ajuntament, "implantar un servei de qualitat que ajudi a vertebrar la plaça del Pòsit a través de la singularitat, però alhora integrant-se amb l'entorn".

 

Participació