Salut

Els infants ingressats a Joan XXIII tindran "bates més fortes"

La idea té els seus orígens en els creatius de Panenka, que van idear convertir samarretes oficials d’equips de futbol en bates d’hospital

per NacióTarragona , 24 de febrer de 2020 a les 18:40 |
La visita dels representants del Nàstic a l'hospital Joan XXIII | ICS

El Nàstic de Tarragona ha entregat als nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l'hospital Joan XXIII unes noves "bates més fortes". Les bates han estat cosides pels professionals del Servei d'Hoteleria del centre sanitari amb els colors grana i preten millorar l’estada, l'ànim i el confort dels pacients i els seus familiars.

"Les bates més fortes" són samarretes oficials del Nàstic que, gràcies a la col·laboració de les cosidores s’han convertit en bates hospitalàries. Amb elles, expliquen, els més menuts podran gaudir d’una estada hospitalària més satisfactòria i entretinguda, sentint-se una mica menys pacients.

La col·laboració del Nàstic amb l’Hospital Joan XXIII s’ha anat consolidant amb el temps. Any rere any, les visites que fan els jugadors als nens i nenes  ingressats són de les activitats més complaents i que provoquen més expectació. 

 

Participació