Urbanisme

Aprovada la millora urbanística de la zona del Nàstic

Entre d'altres accions, s'hi construiran 500 habitatges, 120 dels quals tindran caràcter social

per NacióTarragona , 21 de febrer de 2020 a les 13:16 |
La zona de millores que contempla el nou pla | Ajuntament de Tarragona

La Junta de Govern Local del passat divendres va aprovar inicialment el Pla de millora urbana 34, Gimnàstic de Tarragona-Arrabassada. Aquest Pla ocupa 124.000 m2 ubicats entre la rotonda de la Via Augusta, la ITV i els terrenys del Club Gimnàstic, i preveu la construcció de 550 habitatges, 120 dels quals tindran caràcter social.

Els propietaris dels terrenys són l’Ajuntament de Tarragona, que té el 45 % de la superfície, el Club Gimnàstic, també amb el 45 %, i particulars, amb el 10 % restant.

El conseller de Territori, Xavier Puig, ha manifestat que “l’Ajuntament impulsa la creació de 500 habitatges a la zona del Nàstic, i amb això acabem d’ordenar el sector de la Vall de l’Arrabassada, que és una de les entrades de la ciutat. Entenem que aquest sector genera ciutat cohesionada i sostenible, a diferència d’altres. Des del Govern municipal apostem per plans urbanístics petits i mitjans,  que omplen els forats de la ciutat i la fan forta. Aquest Pla se suma a altres plans que estem tirant endavant a diferents punts de Tarragona, de manera que repartim joc entre el centre i els barris per tal de fomentar la cohesió”.

 

Participació