Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona cedirà un terreny per a l'ampliació del CAP La Granja

Amb aquesta ampliació es podrà donar cobertura sanitària a més població del barri de Torreforta

per NacióTarragona , 20 de febrer de 2020 a les 10:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Plenari d’aquest divendres, 21 de febrer, portarà a aprovació l’ampliació del CAP Tarragona 2 Torreforta - La Granja. L’objectiu, segons l'Ajuntament, és contribuir a la "millora dels serveis assistencials prestats a la ciutadania i el gaudiment dels seus drets en matèria de salut, que repercutirà positivament en l’increment també de recursos físics i professionals".

L’actual superfície del CAP és de més de 2.500 m2 i el terreny proposat és de gairebé 2.000 m2, per tal d’arribar als 4.500 m2, xifra que compleix amb l’estipulat pel Servei Català de Salut, segons la població usuària del centre d’atenció primària i la previsió per als anys vinents de creixement demogràfic. 

Amb aquesta ampliació es podrà donar cobertura sanitària a la població assignada al CAP, actualment de 27.700 persones, amb una possible estimació de creixement demogràfic de 35.000 habitants en els propers anys. 

 

Participació