Solidaritat

El Teatret del Serrallo recapta 700 euros per la Marató de TV3

El Teatret ha organitzat diverses activitats ens els últims mesos com la Cursa deñ Moll de la Fusta

per NacióTarragona, 18 de febrer de 2020 a les 17:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Teatret del Serrallo ha realitzat diverses activitats socials i culturals durant els passats mesos d'octubre, novembre i desembre on s'han recaptat més de 700 euros que s’entregaran a la Marató de TV3. La recaptació d’enguany es tanca el pròxim mes de març.

Entre d’altres, les activitats més destacades dels últims mesos han estat la Cursa per a la Marató al Moll de Costa i altres esdeveniments en els espais del Moll de Costa promoguts per centres educatius i Associacions de la ciutat de Tarragona. Aquesta quantitat econòmica recaptada pel Teatret del Serrallo se sumarà a les obtingudes per la resta d’activitats i a l’obtinguda el 15 de desembre de 2019 al Tinglado 1 del Port de Tarragona, que va tornar a ser per 28a vegada, el centre de recepció de trucades de La Marató de TV3 a favor de les malalties minoritàries.


La Marató de 2019 està dedicada a les malalties molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants i inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. Prop d’un 80% són d'origen genètic i, per això, moltes són hereditàries. Es calcula que a Catalunya les malalties minoritàries poden afectar actualment a 400.000 persones

 

Participació