Fotoperiodisme

Una vintena de fotògrafs denuncien la fragilitat del Delta

L'acció de fotodenúncia va tenir lloc el divendres 14 de febrer a la platja de la Bassa de l'Arena de Deltebre

per Redacció ( Sílvia A.) , Deltebre, 17 de febrer de 2020 a les 19:23 |
Els efectes del temporal Glòria al Delta de l'Ebre van ser devastadors. De nou es posa damunt la taula la fragilitat del Delta i les mesures per pal·liar una regressió que ja cada cop més, sembla imminent.

El Delta s'ha vist semiesborrat, presentant-nos que el que preveiem d'aquí uns anys no era tan llunyà. En este context; una cinquantena d'artistes de l'estudi Estudio Perdomo, de Tarragona han fet una acció de fotodenúncia al bell mig del Delta mostrant platges esborrades i arrossars engolits per la mar.


Des de "Photo KM 0" han partit de la premissa: "I ara què?"


I ARA QUÈ? from Estudio Perdomo on Vimeo.


"Una de les funcions de la fotografia és fer reflexionar i per això hem pres la iniciativa de fer una exposició fotogràfica en un dels llocs més afectats pel temporal: La platja de la Bassa de l'Arena a Deltebre", afirmen.

Es tracta d'una acció efímera que va realitzar el divendres 14 de febrer. Tota una declaració d'amor pel Delta i pel Territori en esta platja de Deltebre on es van exposar 50 fotografies fetes per una vintena de fotògrafs. Durant l'acte, també es va llegir el següent manifest:

 


 

 

Participació