Explosió a Tarragona

Ricomà celebra el retorn del Plaseqta i exigeix més rapidesa

L’alcalde de Tarragona ha insistit en la necessitat de canviar tots els protocols i obrirà processos ciutadans per decidir-ho

per NacióTarragona , 14 de febrer de 2020 a les 13:03 |
L'alcalde Pau Ricomà aquest divendres | Alba Domingo
L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha assistit aquest divendres a la reunió del conseller d’Interior, Miquel Buch, amb els ajuntaments, sindicats i empreses per millorar la gestió de les emergències químiques al Camp de Tarragona. En declaracions posteriors a la trobada, Ricomà ha celebrat el retorn del Plaseqta al territori i ha exigit al Govern que les noves mesures anunciades s’emprenguin el més ràpid possible.

“Està clar que els protocols han de canviar i s’han de revisar. No pot ser que estiguem en termes de gestió d’emergències al segle XX”, ha dit el batlle. En aquest sentit, ha insistit també en la necessitat d’educar millor a la població tarragonina i millorar la comunicació amb la societat.


Pel que fa al canvi i revisió del sistema de sirenes, Ricomà ha explicat que es reunirà amb els veïns i les veïnes de les zones afectades per saber quines són les seves necessitats. “Ells decidiran quina ha de ser la nostra posició i han de tenir un paper molt important. Hem de tenir molta més comunicació i no només en situacions de crisi, sinó sempre”, ha explicat.

 

Participació