Mobilitat

Aparcar a la plaça Corsini serà més barat

El preu del pàrquing es reduirà a partir d'aquest cap de setmana a 50 cènntims l'hora

per NacióTarragona , 13 de febrer de 2020 a les 11:20 |
L’aparcament de la plaça Corsini, de titularitat de l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (ESPIMSA), aplicarà un tarifatge reduït de cap de setmana a partir d’aquest divendres 14 de febrer. El Consell d’Administració de l’empresa, reunit el passat dilluns, va acordar aplicar una tarifa de 50 cèntims l’hora durant una franja que anirà dels divendres, a les vuit del vespre, fins a les vuit del matí dels dilluns.

L’aparcament de la plaça Corsini té capacitat per a 324 vehicles i està obert les 24 hores del dia, tots els dies de l’any.“Aquesta mesura pretén aportar una solució al problema d’aparcament que pateix la ciutat, especialment la zona del centre i, d’aquesta manera, contribuir a la dinamització comercial de l’entorn del Mercat Central”, ha assegurat el president d’Espimsa, Dídac Nadal, justificant la necessitat d’aplicar el nou tarifatge. 


Aquesta reducció s’afegeix a la bonificació que ofereix actualment l’aparcament situat a sota del Mercat Central, on es poden obtenir fins a dues hores d’aparcament gratuïtes realitzant compres a les diverses parades del mercat.
 

 

Participació