Reciclatge

Reus, entre els millors municipis de l’Estat en reciclatge de paper

Aquest és el quart any consecotiu que es reconeix la ciutat

per NacióTarragona , 6 de febrer de 2020 a les 16:41 |
Lliurament dels premis Pajaritas Azules | Ajuntament de Reus
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Reus ha estat reconegut per quart any consecutiu per la qualitat de la recollida selectiva de paper i cartró, com un dels 35 municipis de l’estat espanyol que destaquen per alts nivells d'excel·lència en la gestió de la recollida. Per quart any consecutiu, l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartó (ASPAPEL) ha guardonat Reus en els premis Pajaritas Azules, el programa de promoció del reciclatge dirigit a les entitats locals de més de 50.000 habitants.

Els premis es basen en l'avaluació 21 indicadors, agrupats en cinc blocs: la recollida del contenidor blau; els serveis de recollides complementàries; campanyes i accions d'informació i conscienciació ciutadana; aspectes relatius a la regulació i la planificació de la gestió; i els resultats i traçabilitat fins a reciclatge final.

Pajaritas Azules és un programa d'assessorament, avaluació i reconeixement de la qualitat de la gestió municipal en matèria de recollida selectiva de paper i cartó, enfocat a la millora contínua.

 

Arxivat a:
Societat, Reciclatge, Reus
Participació