Corredor mediterrani

Crit unànime a Salou per recuperar el servei de Rodalies

Tots els grups municipals exigeixen una millora ferroviària al municipi

per NacióTarragona, 30 de gener de 2020 a les 18:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Salou ha aprovat per unanimitat una moció on es demana que les rodalies Tarragona-Barcelona comencin a Salou. L'alcalde , Pere Granados, assegura que el municipi té actualment un servei de trens "deficitari", després de l'entrada en funcionament del tram del corredor mediterrani. 

Aquesta és la tercera vegada que hi ha una votació sobre aquesta qüestió a Salou i també la tercera vegada que s'aprova per part de tots els grups. Un fet, que Granados ha posat en valor i ha agraït.

El consistori exigeix que es compleixin els acords del pacte d’alcaldes de l’abril del 2018 i que Generalitat i Foment van acceptar. Es demana la construcció de l’estació Salou-Portaventura, fer el ramal de via d’ample europeu d’un quilòmetre i mig perquè Salou estigui connectat al corredor i que els trens de rodalies que fan el recorregut entre Tarragona i Barcelona tinguin com inici i final Salou. Tots els grups comparteixen que amb aquestes mesures la situació milloraria molt.

 

Participació