Explosió a Tarragona

Iqoxe diu que té al dia les certificacions de seguretat, salut i medi ambient

​L'empresa quantifica en 60 milions les inversions des del 2014, fet que demostra l'"aposta" pel seu desenvolupament

per NacióTarragona , 22 de gener de 2020 a les 10:47 |
Una part de la nova planta d'IQOXE a Tarragona | ACN
Iqoxe ha defensat que té al dia tot les certificacions en matèria de seguretat, salut i medi ambient. A més, ha apuntat que des del 2014 s'han fet inversions per valor de 60 milions d0euros, quan Cristian Lay va comprar l'empesa. "Això demostra que el grup va apostar pel seu desenvolupament", ha afirmat la companyia en un comunicat. Sobre seguretat, ha explicat que l'11 de desembre un empresa homologada va emetre el dictamen de seguretat al que està obligat anualment "sense cap incidència".

En aquest sentit, ha informat que té certificats vigents en salut i seguretat en l'ocupació, qualitat de processos i medi ambient, com per exemple haver superat les proves per obtenir diversos certificats ISO.


Pel que fa als treballadors, ha aportat informació de la Seguretat Social que mostren que des que CL Grupo Industrial va comprar IQA el 2014 "'s'ha augmentat la plantilla en prop d'un 10%", amb 116 persones de mitjana el 2019. També en matèria laboral ha insistit que, "com no pot ser d'una altra manera", es compleix amb allò acordat al conveni d'empresa pel que fa al nombre de persones que treballen per torn.

 

 

Participació