Infraestructures

L'AVE Low Cost no pararà a Tarragona

Els bitllets del nou servei sortiran a la venda dilluns, però l'estació del Camp de Tarragona no en sortirà beneficiada

per NacióTarragona , 21 de gener de 2020 a les 12:58 |
L’Avlo, el nou servei d’alta velocitat de baix cost de Renfe que unirà Madrid i Barcelona, començaran a vendre’s dilluns vinent, 27 de gener. Tanmateix, aquest tipus de trens no faran parada a Tarragona, així com tampoc a Lleida, segons ha avançat EFE. 

L’Avlo, que començarà a operar el 6 d’abril, es comercialitzarà únicament a classe turista i la tarifa constarà d’un preu bàsic -que inclou portar gratis una maleta de cabina i una bossa de mà o motxilla-, al que es podran afegir serveis addicionals: selecció de plaça, canvis o anul·lacions de bitllets o equipatge addicional. En el futur, els clients també podran afegir wi-fi, combinat de Rodalies, mascotes, prereserva o Sala Club.


Les tarifes dependran del recorregut i de l’antelació de la compra, però inicialment el preu oscil·larà entre 10 i 60 euros per al trajecte Madrid-Barcelona. Els nens menors de 14 anys tindran una tarifa bàsica de 5 euros, sempre que es compri també un bitllet d’adult. Les famílies nombroses comptaran amb descomptes.

 

Participació