Llevantada

Una vintena d'incidències a la via pública a Tarragona per la borrasca Glòria

Arbres caiguts i el despreniment d'objectes a la via pública són els principals problemes detectats

per NacióTarragona , 21 de gener de 2020 a les 11:20 |
La Guàrdia Urbana i els serveis municipals han realitzat diferents actuacions a la ciutat durant les darreres hores per fer front a les conseqüències de la borrasca Glòria. Arbres caiguts i el despreniment d'objectes a la via pública són els principals problemes detectats en la vintena d'incidències registrades durant ahir a la tarda i aquesta matinada.
 

Pel que fa als arbres caiguts, ahir a la tarda en va caure un a la plaça Verdaguer i dos més a l'inci del camí de l'Àngel i al carrer Montferri. Aquesta matinada n'han caigut més a l'interior d'un jardí d'un habitatge de Boscos de Tarragona i als jardins del Camp de Mart.

Cal recordar que continua activat el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta pel risc de ventades i pel fort onatge, ambdós activats ahir dilluns 20 de gener amb motiu del temporal. L’accés als parcs de la ciutat està tancat al públic des d’ahir. El Museu d'Història ha tancat avui al públic els recintes del passeig Arqueològic i del Fòrum de la Colònia, a més de l'amfiteatre. 

 

 

Participació