Televisió

​Reus serà la protagonista d’un programa de TV3 aquesta nit

El programa s'havia d'emetre la setmana passada i es va ajornar arran de l'explosió a Iqoxe

per NacióTarragona , 21 de gener de 2020 a les 14:30 |
El rodatge de "Gent de mercats" a Reus. | Ajutnament de Reus
Aquest dimarts, 21 de gener, s’emet el cinquè capítol del programa de TV3 dedicat als mercats de Catalunya, «Gent de mercats», que té el Mercat Central de Reus com un dels protagonistes. El programa, que s'havia d'emetre la setmana passada i que es va ajornar a causa de la programació especial de TV3 arran de l'explosió a la planta química Iqoxe, explica com és  a vida als mercats a través dels paradistes i els seus clients.

«Gent de mercats» és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsa en diferents mercats municipals de Catalunya a través de les històries de les persones que hi treballen, els paradistes, però també a través dels seus clients. La directora de la producció és Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena.


La sèrie té sis capítols i s’emet els dimarts a la nit. A Reus la gravació de «Gent de mercats» es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com en diversos punts de Reus, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals que també apareixeran al capítol.
 

 

Arxivat a:
Cultura, Reus, tv3, televisió
Participació