Cultura

El festival Tarragona Sona Flamenc torna aquest febrer

El festival se celebrarà de l’1 al 16 de febrer i hi haura més de 25 activitats

per NacióTarragona , 14 de gener de 2020 a les 10:07 |
Presentació de la segona edició del festival Tarragona Sona Flamenc | Ajuntament de Tarragona
El festival Tarragona Sona Flamenc arriba amb una segona edició després d’haver obtingut un gran èxit en la seva estrena l’any passat. Tal i com ha apuntat en roda de premsa l’alcalde i conseller de Cultura, Pau Ricomà “el flamenc és una realitat a la ciutat, una expressió cultural viva” i destaca que amb la consolidació d’aquest festival “visibilitzem encara més el compromís i el treball de moltes entitats i artistes de la ciutat que ho viuen intensament dia a dia”.
 

L’objectiu d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc de l’1 al 16 de febrer, segons el consistori, ñes mostrar l’amplitud de l’art i la cultura flamenca amb una visió contemporània i transversal, acostar el flamenc a nous públics a través de diversos espais i formats, així com donar visibilitat als artistes i agents culturals del flamenc a la ciutat de Tarragona.
 

En total hi haurà 25 activitats diferents que comprenen concerts i espectacles de ball, classes obertes i altres propostes culturals com la taula rodona sobre Flamenc i política, que es farà el dissabte 15 de febrer a les 18h a la sala d’actes de la Cooperativa Obrera i que anirà a càrrec de diverses personalitats com Juan Vergillos, un dels màxims especialistes en flamencologia; Manuel Gerena, poeta i cantautor flamenc i Federico Bardagí, antropòleg.
 

Un dels actes més exitosos de l’any passat, el flashmob, amb més de 400 persones ballant alhora, torna a la Plaça Corsini el dissabte 1 de febrer a les 12h, obrint el Festival d’enguany. Aquesta és una iniciativa en la que col·laboren nombroses escoles de flamenc de la ciutat.
 
 

 

Participació