Identifiquen el cos trobat al riu Ebre com l'home que buscaven en tirar-se del Pont de l'Estat

El cos trobat al Riu Ebre a l'alçada de Camp-Redó ha estat identificat com l'home que buscaven des del passat 21 de Desembre en tirar-se del Pont de l'Estat

per Redacció , Tortosa, 3 de gener de 2020 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La comandància de la Guardia Civil de Tarragona ha confirmat que el cadàver trobat al riu Ebre correspon a l’home que es va tirar al riu Ebre des del Pont de l'Estat el passat 21 de Desembre.

Diversos testimonis van alertar als seveis d'emergència en veure saltar un home des de el Pont de l'Estat i no ha estat fins avui que,un cop trobat el cos, s'han portat a terme les tasques de reconeixement.La identificació ha estat confirmada este migdia, després de poder comprovar les empremtes dactilars de la víctima, coincideixen amb les de la persona que buscaven.


L' increment en el cabal de l’Ebre ha fet més feixuga la tasca de recerca del cos, tot i el deplegament i protocols de recerca que es van activar en el moment dels fets.

  

 

Participació