Pressupostos

El PSC presentarà al·legacions als pressupostos municipals de Tarragona

Entre d'altres, al·legaran els 200.000 euros de l'estudi de la qualitat de l'aire

per NacióTarragona, 23 de desembre de 2019 a les 13:10 |
Roda de premsa de Sandra Ramos aquest matí | PSC Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La portaveu dels socialistes a Tarragona Sandra Ramos, ha anunciat que el seu grup presentarà al·legacions als pressupostos municipals, aprovats al darrer plenari. "La nostra responsabilitat és reconduir la ciutat a través d'uns millors pressupostos", ha assegurat. 

El PSC explica que presentaran aquestes "millores", per a que la ciutadania de Tarragona "no pagui amb els seus impostos, la feina d'altres administracions". En aquest sentit, la portaveu socialista ha anunciat que al·legaran els 200.000 euros de l'estudi de la qualitat de l'aire, perquè segons la portaveu socialista, és una competència de la Generalitat i no del consistori. Enlloc d'aquest estudi, presentaran un pla contra l'abandonament escolar als centres de la ciutat.


Ramos ha criticat durament els pressupostos "fantasmes" pel proper any, ja que segons la portaveu del PSC al consistori: "es veuran alterats per modificatius de crèdits, si accepten les exigències de la CUP". Les i els socialistes es veuen escèptics de com tiraran endavant aquests pressupostos, ja que segons l'informe de l'interventor s'hauran de realitzar reunions trimestrals per comprovar si es recapten els suficients diners de les plusvàlues per quadrar-los.

La portaveu socialista lamenta "la mancança territorial" de l'alcalde i es mostra preocupada per la pèrdua de capitalitat que això suposa: "els pressupostos són el document per veure quin és el projecte de ciutat que té un govern i, en aquest cas, no es veu un horitzó clar per la ciutat, ni les seves línies estratègiques". "Mentre Reus presenta el seu PAM (Pla d'Acció Municipal) per aconseguir el lideratge territorial, Tarragona porta sis mesos perduts i sense cap aspiració més que la de seguir recol·locant la pancarta", afegeix Ramos, descontenta per la falta de visió global que té l'alcalde tarragoní.
 

 

Participació