Nadal

Vila-seca bat rècord: el torró més llarg de Catalunya

El dolç mesura 2020 centímetres, coincidint amb el nou any

per NacióTarragona , 23 de desembre de 2019 a les 14:00 |
El torró més llarg de Catalunya de Vila-seca | Ajuntament de Vilaseca
Com ja és tradició, Vila-seca ha tornat a aconseguir enguany fer el turró més llarg de Catalaunya que dona el tret de sortida a les festes nadalenques del poble. Aquest cop, el dolç mesura 2020 centímetres, coincidint amb el nou any. Centenars de persones es van aplegar divendres a la plaça de l'església per participar en la seva el·laboració. 

Es tracta d'una iniciativa impulsada per l’associació de comerciants i empresaris de Vila-seca, que donen a conèixer així alguns dels establiments adherits, com ara els dos forns locals encarregats de fer el torró de crema cremada que es degusta en aquesta jornada. La pluja de divendres no va evitar que tots els veïns i veïnes degustessin el torró més esperat del poble. 

L'acte també va comptar amb l'actuació del Cor Petits Cantors i l’aula de cant del Conservatori de Música de Vila-seca. El torró, ara, dóna pas a la intensitat d’actes programats al municipi per aquestes dates, destacant la representació dels Pastorets, el Parc de Nadal, el Concert de Sant Esteve o la cavalcada dels Reis Mags, entre d’altres.

 

Arxivat a:
Societat, Nadal, Torró
Participació