Torredembarra

Dimiteix la regidora de Torredembarra acusada de falsificar documents

Magrinyà ha dit que ara treballarà en la seva defensa

per NacióTarragona , 13 de desembre de 2019 a les 12:08 |
La regidora de Junts per Torredembarra Anna Magrinyà ha presentat aquest divendres la seva dimissió després de ser acusada de falsificació de documents. En un comunicat, Marginyà ha anunciat que deixarà de ser membre del consistori i vicepresidenta del Consell Comarcal. "Amb aquesta decisió vull preservar els valors, la bona feina i el projecte polític del partit que fins a dia d'avui he representat", ha assegurat.

Magrinyà també ha volgut agraïr la confiança de la formació en els darrers anys i tot el suport que ha rebut i ha explicat que ara començarà a treballar en la seva defensa. 


La denúncia de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Torredembarra va denunciar ahir la regidora per haver justificat absències laborals a la Diputació de Tarragona, on treballa d'administrativa, "amb certificats municipals d’assistència a òrgans col·legiats que són falsos en la seva major part". A més, asseguraven que la pràctica s'hauria produït "de manera reiterada i dilatada en el temps" i que, en concret, hauria presentat un centenar de certificats de sessions plenàries inexistents, o bé de juntes de govern a les quals no hi ha assistit mai per la seva condició d'edil a l'oposició. La Diputació ja la va suspendre ahir de les seves funcions.

 

Participació