Nadal

Tarragona organitza una revetlla popular gratuïta per Cap d'Any amb actuacions de primera

Joan Reig i Melanie seran els encarregats de donar la benvinguda al 2020

per NacióTarragona , 12 de desembre de 2019 a les 20:36 |
Joan Reig, un dels artistes convidats | Ajuntament de Tarragona.
L'Ajuntament de Tarragona organitzarà el pròxim el 31 de desembre una revetlla gratuïta a la plaça Corsini per tancar l'any 2019 i donar la benvinguda al 2020. El músic Joan Reig i la maga Melanie seran els encarregats de conduir les campenades, mentre que la Bandarra Street Orkestra i l'orquestra Angangas Band posaran música a la festa.
 

Les activitats començaran a partir de les onze de la nit als voltants del Mercat Central, quan els catorze músics de la Bandarra Street Orkestra acomiadaran el 2019 amb el millor esperit.
Minuts abans de la mitjanit els populars Joan Reig i Melanie agafaran el testimoni per presentar les imprescindibles dotze campanades. Una il·luminació singular del Mercat i la plaça Corsini i focs artificials contribuiran a fer més espectacular l'arribada de l'any nou.

 
Un cop estrenat el 2020, el grup de versions Angangas Band posaran la millor música per estrenar el nou any.


 
La màgia de Melanie
 
Melanie és maga i reivindica el paper de la dona al món de la màgia. No té un estil fi ni delicat. La seva màgia és actual, rebel i amb tocs molt tendres. “Arriba una nova manera de fer màgia, s’ha acabat veure a les dones fent de partenaire, a partir d’avui la màgia la faré jo.” A més, ha estat semifinalista al programa Got Talent España.

 

Participació