Salut

El PSC denuncia llistes d’espera de més de 10 mesos als metges de Tarragona

Carles Castillo demana mesures urgents al Govern

per NacióTarragona , 9 de desembre de 2019 a les 11:57 |
Carles Castillo | Adrià Costa
El diputat socialista al Parlament per Tarragona, Carles Castillo, ha denunciat aquest dilluns que en alguns centres de salut de la ciutat hi ha llistes d’espera de mes de 10 mesos per visitar especialistes. A més, també ha assegurat que els metges acumulen retards i demores molts importants i ha reclamat al Govern de la Generalitat que s’apliquin “mesures urgents” al Camp.

“Mentre el senyor Torra es dedica a animar la confrontació institucional els tarragonins i tarragonines, a peu de carrer, continuen patint les conseqüències de tenir un mal Govern com el seu. Hem de preservar un model sanitari que era de referència al conjunt d’Europa, però que ha perdut qualificat d’ençà les retallades implementades pels Govern independentistes des de 2011”, ha dit Castillo. 


“Creiem honestament que alguns han de posar les energies no en escriure cartes al president de Kosovo, sinó en reconnectar-nos amb aquestes polítiques exitoses que han de poder oferir un tractament ràpid i eficient a totes les malalties, també les minoritàries”, ha conclòs el diputat del PSC.  

 

Participació