Seguretat

S'intensifica el patrullatge a la Part Alta de Tarragona

El nou dipositiu policial vol donar resposta a l’augment de confluència de persones

per NacióTarragona , 5 de desembre de 2019 a les 12:51 |
Presentació del dipositiu policial | Ajuntament de Tarragona.
Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, han iniciat el dispositiu "Vibio" a la Part Alta de Tarragona. Es tracta d’una iniciativa que permetrà donar resposta a l’augment de confluència de persones que es produeix en aquesta part de la ciutat.
 

El dispositiu Vibio s’estructura en grups de patrullatge integral, és a dir, grups que compten amb la presència d’agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i dels Mossos d’Esquadra tan uniformats com de paisà guiats per un comandament policial. Això ha de permetre donar resposta a l’activitat delictiva a la zona i denunciar-la independentment del cos policial que tingui la competència.
 

Aquest pla integral de la Part Alta també integrarà en els grups de treball a agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), els quals donaran protecció a aquells punts i franges horàries de màxima afluència.
 

El dispositiu Vibio es va iniciar el passat 27 de novembre i s’allargarà durant tot el 2020, augmentant de forma progressiva la seva intensitat per arribar al seu grau màxim a l’estiu. Tot i que aquest dispositiu es va iniciar divendres passat, els mesos d’octubre i novembre ja es van portar terme proves pilot amb un resultat satisfactori.

 

Participació