Nadal

Tarragona Sona arriba a Parc Central per donar la benvinguda al Nadal

En total, hi ha més de 46 activitats previstes durant tota la campanya

per NacióTarragona , 5 de desembre de 2019 a les 16:15 |
Parc Central de Tarragona | Cedida
Ja està en marxa la segona fase de la campanya Tarragona Sona al Parc Central, un projecte que dona veu a artistes de diferents disciplines del territori tarragoní. El centre va rebre més de 100 candidatures i, després de fer una selecció, ja han començat les actuacions de diversos artistes per amenitzar la campanya de Nadal. Així doncs, des d'ara i fins al 4 de gener, el Parc Central s'omplirà de música amb denominació d'origen tarragonina.
 

Segons informen els organitzadors, la intenció de la iniciativa Tarragona Sona és que Parc Central es converteixi en un head hunter de nous talents i pugui tenir més activacions al llarg de l'any, de manera que es converteixi en una plataforma que dóna veu a talents que encara estan per descobrir de la zona.
 

En total, hi ha més de  46 activitats previstes durant tota la campanya, la qual cosa representa més de 236 hores de música, màgica, diversió, cant, ball i activitats infantils. Durant el mes de desembre també es podrà gaudir de la zona infantil El Parc i d’activitats vinculades amb el Nadal per celebrar les festes amb bona música i diversió amb els més petits.

A més, durant la campanya nadalenca el centre comercial estarà obert tots els diumenges del mes i només tancarà els dies festius assenyalats.

 

 

Participació