Riuada Solidària

El taquillatge del partit del Nàstic de diumenge es destinarà a la Riuada Solidària

A més, els veïns dels pobles afectats hi podran anar per cinc euros

per NacióTarragona , 5 de desembre de 2019 a les 17:35 |
El president del Nàstic, Josep Maria Andreu i el director general , Lluís Fàbregas, amb els alcaldes dels pobles afectats. | Nàstic de Tarragona
L'import íntegre que es generi de la venda d'entrades del Nàstic - Villarreal B
d'aquest diumenge es destinarà a la Riuada Solidària, una iniciativa popular que ajuda els damnificats per la riuada del riu Francolí del passat mes d'octubre. De moment, el moviment ja ha aconseguit refer algunes de les parts afectades pel temporal i ajudar econòmicament als ciutadans que el van patir i, ara, el club tarragoní s'ha sumat a la causa.


A banda dels diners obtinguts a la taquilla, els socis i aficionats nastiquers que hi vulguin col·laborar tindran la possibilitat de fer donatius a l'estand de la plataforma que hi haurà a l'accés al Nou Estadi. El partit es disputa a les dotze del matí i els preus de les entrades van dels 10 als 15 euros. A més, els veïns i veïnes dels municipis afectats podran accedir-hi pel preu de 5 euros amb prèvia acreditació del seu DNI.

El president Josep Maria Andreu i el director general grana, Lluís Fàbregas, han rebut aquest dimarts els alcaldes i regidors dels sis municipis que van patir les conseqüències de les riuades al riu Francolí el passat 22 d'octubre.

 

 

Participació