Economia

El Consell d'Experts de l'AEHT s'amplia amb més restaurants amb distintiu Sol Repsol

El Consell d'Experts compta amb dos nous membres: Ana Ruiz, del Restaurant AQ, i Joan Gómez, del Restaurant Miramar

per NacióTarragona , 3 de desembre de 2019 a les 17:17 |
Acte d'aquest dimarts al matí. | Repsol
L'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la col·laboració de Repsol, ha presentat aquest dimarts l'adhesió dels sis restaurants guardonats amb la distinció Sol Repsol de la demarcació al Consell d'Experts de l'AEHT. Fins ara, hi formaven part els cinc restaurants amb estrella Michelin de les comarques tarragonines i el director de l'Escola d'hostaleria i turisme de Cambrils, però enguany l'Associació ha volgut que també s'hi afegissin els establiments guardonats amb el Sol Repsol.

Així doncs, a partir d'avui, el Consell d'Experts compta amb dos nous membres: Ana Ruiz, del Restaurant AQ, i Joan Gómez, del Restaurant Miramar. Els guardonats han rebut la mítica jaqueta de cuina que atorga l'Associació de mans del president, Francesc Pintado, i del responsable de Comunicació i Relacions Exteriors de Repsol a Tarragona, Josep Bertran. Ruiz i Gómez han donat les gràcies a l'organització i han assegurat estar molt agraïts d'haver rebut aquest distintiu i poder formar part del Consell.


A banda d'aquests dos nous restaurants, també han participat en l'acte quatre establiments més amb estrella que ja formaven part del Consell d'Experts abans, però que se'ls ha volgut guardonar amb el segell de qualitat de Sol Repsol. Es tracta de Joan Bosch (Can Bosch), Diego Campos (El Rincón de Diego), Jeroni Castell (de Les Moles) i Fran López (de Villa Retiro).
 

Acte d'aquest dimarts al matí. Foto: Repsol



El president de l'AEHT ha agraït a Repsol la seva "implicació amb l'hostaleria del territori" i el suport rebut en el projecte. Per la seva banda, Josep Bertran ha recordat que Repsol aposta per crear sinergies amb els diferents sectors del territori i ha retornat els agraïments a l'AEHT: "Volem ser una empresa de proximitat. Ens honra ser bons veïns. Gràcies per comptar amb nosaltres", ha dit.

La feina del consell


El Consell d'Experts es va crear l'any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la demarcació i el director de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils amb l'objectiu d'aglutinar professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència. La idea és esdevinguin uns referents i un punt de suport pels 600 socis que formen part de l'Associació.

Ara, amb la complicitat de Repsol, l'AEHT ha volgut ampliar el Consell incorporant dos restaurants de referència de la demarcació distingits amb el Sol Repsol, un distintiu que certifica els millors restaurants i cuines del país.

 

Participació