Constantí

L’Ajuntament de Constantí assumirà la gestió directa del servei de l’aigua al municipi

Durant aquest últim any s’ha creat una Comissió Especial per estudiar quina era la fórmula més idònia per a la gestió de l’aigua

per NacióTarragona , 3 de desembre de 2019 a les 18:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat el canvi de model en la gestió de l’aigua, que passarà a ser municipal a partir d’aquest pròxim any. Els regidors han arpovat que la gestió de l’aigua l’assumeixi directament l’Ajuntament després que aquest servei s’hagi prestat a través d’un contracte d’arrendament de serveis amb Sorea des de l’any 1991.

Durant aquest últim any s’ha creat una Comissió Especial per estudiar quina era la fórmula més idònia per a la gestió de l’aigua. Després de diverses reunions i d’acord amb les conclusions de la memòria justificativa d’aquesta comissió, finalment s’ha decidit optar per la via de la gestió directa, el que segons l’Ajuntament comportarà un estalvi econòmic i una millora del servei. El nou model permetrà gestionar de manera conjunta el servei de l’aigua tant al nucli urbà com al Polígon Industrial (fins ara es feia de manera separada).


La municipalització del servei contempla la contractació d’una empresa externa de serveis per realitzar les tasques de manteniment, i la delegació a BASE de la Diputació de Tarragona de la gestió de recaptació dels ingressos.De moment, aquesta gestió directa del servei es farà per un període temporal de 2 anys, després dels quals es farà una nova valoració i estudi.
 

 

Arxivat a:
General
Participació