Seguretat

Ricomà demana explicacions a la policia espanyola de Tarragona per les actuacions postsentència

L'alcalde ha expressat la seva preocupació i ha demanat que s'investiguin els fets

per NacióTarragona, 29 de novembre de 2019 a les 13:54 |
L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, aquest migdia. | Ajuntament de Tarragona
Com és habitual, la Junta Local de Seguretat de Tarragona es va reunir aquest dijous per fer balanç de la situació de la ciutat. La trobada va comptar amb la presència de tots els cossos policials i diversos membres de l'Ajuntament i es van analitzar les dades delictives dels últims mesos. Tanmateix, l'alcalde, Pau Ricomà, abans de donar per finalitzada la reunió, es va dirigir a la Guàrdia Civil i a la policia espanyola per exigir explicacions sobre les seves actuacions policials a les manifestacions en contra de la sentència a la ciutat.

Ricomà va expressar la seva preocupació als comandaments dels cossos i els va demanar que investiguessin els fets. "L'alcalde va interpel·lar els diferents cossos que investiguin els casos puntuals i tinguin present el que ha passat", ha detallat el conseller Manel Castaño. A més, ha explicat que "els cossos presents van afirmar que ho entenien".


De fet, després de les setmanes d'aldarulls per la sentència, el batlle tarragoní ja va demanar formalment explicacions a tots els cossos.

 

Participació