Nadal

Ja és Nadal a Tarragona

Enguany hi haurà centenars d'activitats com ara fires, espectacles o pessebres

per NacióTarragona, 29 de novembre de 2019 a les 18:12 |
Arriba el Nadal a Tarragona | J.O.

Les llums de la ciutat ja estan enceses i Tarragona ja fa olor a Nadal. Aquest divendres a la tarda els carrers ja s'han guarnit per rebre un mes de desembre ple d'activitats, que duraran fins al dia 6 de gener.

A partir del 6 de desembre començaran diferents actuacions d'animació infantil i familiar a les principals àrees comercials de Tarragona, amb jocs, tallers i un tió de Nadal. A partir del 13 de desembre s'hi afegiran, a més, una trentena d'actuacions musicals en viu pels carrers comercials del centre i els barris de Llevant, Nord i Ponent de la ciutat, en una aposta ja consolidada.Un total de 75 espais de la ciutat lluiran més de 800 motius nadalencs diferents, tots utilitzant bombetes led. La il·luminació s'encendrà cada dia de les sis fins a les onze de la nit. Els pessebres municipals s'ubicaran enguany a la plaça Anselm Clavé i a Parc Riu Clar.

Les tradicionals fires mantenen les dates i ubicacions habituals dels darrers anys. La Fira de l'Oli DO Siurana s'ubicarà a la plaça Corsini del 29 de novembre a l'1 de desembre, la Fira de Nadal estarà situada a la Rambla Nova (Tram Teresianes) del mateix 29 de novembre al 24 desembre, mentre que la Fira d'Artesania s'ubicarà a la Rambla Nova (entre carrers Fortuny i Unió) del 2 de desembre al 10 de gener.


Una gimcana dels aparadors de Nadal adreçada als infants de 4 a 14 anys, un concurs d'aparadorisme nadalenc, la clàssica cantada de Nadales a la plaça Corsini (18 de desembre, de 9 a 12 h) organitzada per ESPIMSA i una acció solidària en benefici de la Fundació Estela són altres de les activitats previstes durant aquestes setmanes.

A més, per facilitar les compres, les botigues de Tarragona podran oferir tiquets d'aparcament gratuït als aparcaments de plaça Corsini, Joan XXIII, avinguda Catalunya i President Companys, gestionats per Espimsa i Aparcaments Municipals de Tarragona.


Totes aquestes activitats s'emmarquen en la campanya "Arrodonim el Nadal" impulsada per l'Ajuntament de Tarragona.

 

Participació