La campanya de Nadal superarà les 6.000 contractacions a Tarragona, un 5% més que l'any passat

Al total de Catalunya es crearan 64.800 contractes

per NacióTarragona , 28 de novembre de 2019 a les 18:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La campanya de Nadal generarà a Tarragona més de 6.000 nous llocs de treball, segons l'empresa de recursos humans especialitzada en treball temporal Randstad. La xifra suposa un 5% més que l’any passat. Al total de Catalunya, es crearan 64.800 contractes i se situa per sota de la mitjana estatal.

A Catalunya, es van superar els 42.900 contractes per Nadal al 2007 però des de llavors hi va haver un descens del 40,9% fins a menys de 26.000 contractacions un any més tard. Des de llavors, els contractes van augmentar tres anys seguits per després tornar a baixar però lleugerament el 2011 i el 2012. Des d'aquest punt, les contractacions han crescut consecutivament.


Els sectors que impulsaran la generació d'ocupació a la demarcació són el comerç, l'hostaleria i transport i logística.  Randstad ha apuntat que la pujada del comerç electrònic és un dels responsables de l'augment de contractacions per Nadal ja que a la tradicional campanya se li sumen d'altres com el 'Black Friday' o el 'Ciber Monday'. Aquesta característica també està provocant la demanda de nous perfils i requeriments sobre plataformes tecnològiques pròpies del comerç i la logística.
 

 

Arxivat a:
General, Comerç, Nadal, Tarragona
Participació