solidaritat

Sant Fost dona 65 contenidors als pobles de la Conca de Barberà afectats pels aiguats de l'octubre

30 són per a fracció resta i 35 per a fracció orgànica

Els contenidors que donarà Sant Fost | Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles
per NacióTarragona, 22 de novembre de 2019 a les 13:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles ha donat 65 contenidors al Consell Comarcal de la Conca de Barberà per abastir municipis de la comarca afectats pel temporal de pluges dels dies 22 i 23 d'octubre passats. En concret, el municipi ha cedit 30 contenidors de 1000 litres de càrrega posterior per a fracció resta i 35 contenidors de 240 litres de càrrega posterior per a fracció orgànica que són incompatibles amb el nou sistema de recollida de residus al municipi, que es va canviar a principis d'any. Amb la cessió, l'Ajuntament de Sant Fost vol satisfer les necessitats de les poblacions de la Conca de Barberà que durant els aiguats van perdre molts contenidors, enduts pel corrent.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà s'encarregarà de la contractació del transport dels contenidors i la donació no suposarà cap cost afegit a l'Ajuntament de Sant Fost.

 

Participació