SUCCESSOS

Cremen i trenquen de nit deu radars del Camp de Tarragona

Els autors han actuat en vuit municipis tarragonins

per NacióTarragona, 19 de novembre de 2019 a les 13:08 |
Una desena de radars de velocitat fixes situats en diverses carreteres del Camp de Tarragona han resultat afectats per diversos actes vandàlics aquest dilluns a la nit. Segons informa el Servei Català de Trànsit, hi ha tres dispositius cremats i set més que han patit desperfectes. 

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'identificar l'autor o presumptes autors dels fets. Paral·lelament, els Bombers van rebre dilluns a la nit diversos avisos per foc en radars amb molt poc marge de diferència: a les 22:24 hores al dispositiu de la T-11 a Reus, a les 22:26 al de la C-14 a Vila-seca i a les 23:11 al de la C-14 a la Selva del Camp. 

 
A més, han patit desperfectes els radars de la carretera N-240 a Montblanc i a Vallmoll, el de la C-37 a Valls, el de la N-340 a Mont-roig del Camp, el de l'enllaç entre la T-11 i la C-14, el de la T-310 a Montbrió del Camp i el de la TV-3141 a Cambrils. Alguns d'ells han aparegut amb els vidres trencats, amb les càmeres colpejades o hi han llançat líquids o pintura. 

De moment, segons fonts del Servei Català de Trànsit, les tasques de reparació dels radars malmesos encara no han començat.

 

Participació