Ajuntament de Tarragona

El PP valora els cinc mesos de govern de Ricomà: «Fa una política sectària»

El portaveu del Partit Popular a Tarragona ha dit que ERC fa una «política d’aparador»

per NacióTarragona, 18 de novembre de 2019 a les 17:45 |
Els consellers del PP, Elisa Vedrina i José Luis Martín. | J.O.
El portaveu del Partit Popular a Tarragona, José Luis Martín, ha valorat aquest dilluns els cinc primers mesos de mandat del govern republicà de Pau Ricomà, a qui ha acusat de fer una «política sectària» i «posar Tarragona al servei del procés». Els populars han criticat amb duresa que l'equip de govern hagi retirat la imatge de Felip VI de la Sala de Plens i hagi penjat la pancarta de 'Llibertat presos polítics' i ha denunciat que des de l'Ajuntament s'hagi instat al subdelegat del Govern a investigar les actuacions dels cossos policials durant les protestes per la sentència.

Per Martín, aquests mesos han estat un «temps de paràlisi, d'agitació social i política d'aparador». El conseller ha recordat que totes les mesures que Ricomà ha posat en funcionament havien estat impulsades per l'anterior govern socialista, del qual el Partit Popular en formava part, com arael projecte de transformació de la rambla del Pilar o l'adquisició dels de vehicles elèctrics. «Ningú sap en què estan ocupant el temps: hi ha una l'absència d'activitat a l'agenda de l'alcalde», ha assegurat.


«Han donat llum verda al PP10 i al centre comercial Ten Brinke quan havien promès paralitzar-lo, han intentat col·locar a un funcionari com a Cap de Cultura, han apujat la taxa de la brossa i el preu de l'aigua i han tancat l'amfiteatre», ha criticat. Per això, el Partit Popular ha instat l'alcalde a condemnar els «episodis de violència» viscuts a la ciutat i a reactivar el comerç del centre i el turisme, entre altres mesures.

 

Participació