Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus obre bona part de les noves instal·lacions de la terminal

L'Aeroport ha completat la primera fase d'ampliació i ha posat en funcionament 1.600 m2 més

per NacióTarragona, 18 de novembre de 2019 a les 16:56 |
Passatgers a la nova zona d'embarcament de l'Aeroport de Reus | ACN
L'Aeroport de Reus ha completat la primera fase d'ampliació i remodelació de la terminal i, coincidint amb l'inici de la temporada d'hivern, ha posat en funcionament els primers 1.600 metres quadrats de les noves instal·lacions. En concret , s'ha obert la zona de les noves portes d'embarcament 8 i 9 mentre es prossegueix amb les obres d'ampliació de l'edifici. D'aquesta manera, ara, els passatgers poden accedir als nous espais directament des de l'actual zona de facturació.
 
La finalització de les obres d'ampliació de l'edifici terminal, que hauran suposat una inversió de 12 milions d'euros, està prevista per la primavera de 2020, coincidint amb la nova temporada d'estiu. En total, l'Aeroport haurà ampliat la superfície de les terminals en prop de 4.500 metres quadrats i haurà augmentat la seva capacitat fins als 2.560 passatgers per hora, 760 més que en l'actualitat.


Segons informen fonts d'Aena, aquesta ampliació té com a objectiu millorar la qualitat de servei al passatger i l'operativitat de l'aeroport, amb la mirada posada a poder atendre la demanda de trànsit futura.

 

Participació