Port de Tarragona

Un creuer s'atura a Tarragona en comptes de Barcelona per petició popular dels passatgers

El port de Tarragona ha hagut de reactivar els serveis de la terminal de creuers

per NacióTarragona, 18 de novembre de 2019 a les 16:05 |
El 'Black Watch' al Port de Tarragona. | ACN
Els passatgers del creuer 'Black Watch' de la companyia Fred Olsen han decidit en una votació popular fer escala a Tarragona en comptes de fer-ho a Barcelona. Els creueristes, procedents de Màlaga, van triar divendres que el vaixell s'aturés a aquesta ciutat per 351 vots a favor i 151 en contra i avui ha arribat al port. 

L'arribada inesperada ha obligat a posar en marxa l'operativa de creuers de les instal·lacions portuàries tarragonines, malgrat que la temporada oficial va acabar el passat 2 de novembre. D'aquesta manera, s'afegeixen 502 passatgers al balanç final de la temporada i situa el rècord de creueristes de la ciutat en 127.997 persones.

El 'Black Watch' romandrà al Port fins aquest dilluns a les sis de la tarda, hora en què té previst salpar amb destinació a Palma de Mallorca. Després, el vaixell continuarà rumb a Alacant o Cartagena, en funció de la votació entre els passatgers i on arribarà el 20 de novembre. A continuació, farà cap a A Coruña o Vigo, on té escala prevista per al 23 de novembre.

 

Participació