Temporal

Balanç de les afectacions pel temporal a la ciutat de Tarragona

Arbres caiguts, carrers inundats i fang són les principals conseqüències de la llevantada

per NacióDigital, 23 d'octubre de 2019 a les 09:42 |
Una zona de jocs infantils del Parc Francolí està tancada per la gran acumulació de fang. | Aj. de Tarragona

L’episodi de pluja intensa de la tarda i nit d’ahir va provocar l’entrada en càrrega i desbordament de la xarxa de clavegueram a diferents punts de la ciutat i barris de Tarragona. Les zones més afectades van ser la Part Baixa de Tarragona, a Ponent -a les zones més properes a l'N-340, i als polígons industrials Francolí i Entrevies. 

Aquest matí, la situació s’ha normalitzat amb relació a les inundacions per desbordaments de la xarxa de clavegueram, i únicament s’han detectat problemes d’aigua acumulada en superfície al pont de fusta a la Vall de l’Arrabassada, però que a hores d’ara ja està normalitzat. El pont del Serrallo ja està obert al trànsit, tot i que els equips de neteja estan acabant de netejar el fang.


 


El punt que continua tallat és el pont del Passeig de la Independència, ja que no es pot circular per la gran quantitat de fang. Una altra via tallada és l’accés al Riu Francolí pel carrer Pont i Gol, així com el Camí Vell de Constantí des de la Plaça Europa (accés al riu). La Guàrdia Urbana manté aquests punts tallats per seguretat. 

La retirada de l’aigua a les zones inundades ha provocat l’acumulació de fang i brutícia. Els equips de neteja porten des de primera hora del matí netejant carrers com l'Smith, la Plaça de la Farinera i diferents carrers del Serrallo.
 

Per altra banda, també va caure un arbre al camp de futbol d’Icomar, a la urbanització Entrepins també hi ha un arbre mig caigut, així com unes branques que es van trencar davant del Parc Central i que, a primera hora del matí, el departament de Parcs i Jardins ja hi estava treballant. 

Finalment, una de les zones de jocs infantils del Parc Francolí està tancada per la gran acumulació de fang.

 

Participació