oci

La Casa Castellarnau i una visita al fossar de la Catedral, novetats del Tarrorífic 2019

La tercera edició arrencarà el 25 d'octubre i s'allargarà fins al 2 de novembre

per Redacció , Tarragona , 21 d'octubre de 2019 a les 17:41 |
La tercera edició del Tarrorífic arrencarà el 25 d'octubre. | Cedida
Per tercer any consecutiu, l'empresa Argos Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona organitzen el programa Tarrorífic, el viatge al món de la mort per Tots Sants a través de la cultura, la història, les narracions i les llegendes.

El programa, que tindrà lloc del 25 d'octubre al 2 de novembre, centrarà l'activitat "Llegendes i Narracions gòtiques de Tarragona" en un nou escenari, la Casa Castellarnau. Una altra novetat és que a les visites guiades al cementiri de Tarragona i la Necròpolis del Francolí s'hi afegeix un nou cementiri: el fossar de la Catedral. Tothom qui vulgui passar una nit de por ha de fer la reserva a través del web www.tarrorific.com.


Què hi ha preparat per aquesta edició del Tarrorífic?

De Tàrraco a l'Hades, divendres, 25 d'octubre, a les 17 h (català
Una visita a la Necròpolis del Francolí per conèixer l'inframón en els temps de Roma i el culte als morts de la Lemúria romana.
Punt de Trobada: porta de la Necròpolis (Av. Ramón y Cajal, 84). Preu: 10 euros


La Catedral i el seu fossar, dissabte 26 d'octubre, a les 17 h (català) i 18 h (castellà)
Una visita per la Seu, els seus sepulcres, l'espai del fossar, els temps de la pesta negra... per apropar-nos al món de la mort a l'edat mitjana.
Punt de Trobada: Porta de Catedral, pla de la Seu. Preu: 10 euros

Cementiri de Tarragona. De la Guerra del Francès a l'actualitat, diumenge 27 d'octubre, a les 11 h (castellà) i 12 h (català).
Després de la Guerra del Francès, els cementiris de la ciutat van quedar plens i es va decidir la construcció d'un de nou als afores de la ciutat: aquesta necròpolis compta amb un conjunt notable de sepulcres i làpides de gran valor artístic. Us convidem a un itinerari cultural per conèixer millor el cementiri de la ciutat.
Punt de trobada: exterior de la porta del Cementiri. Preu: 10 euros

Llegendes i Narracions Gòtiques de Tarragona. Casa Castellarnau, 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre, a les 21 h (català) i 22 h (castellà).
Llegendes i narracions gòtiques per no dormir en una nit plena d'històries sobre crims, fantasmes i espiritisme basades en fets reals de la nostra ciutat, enguany en un indret ben interessant: la Casa Castellarnau.
Punt de Trobada: Portal del Roser. Preu: 15 euros.

 

Participació