indústria

​Repsol inicia la parada de manteniment del «cracker» de Tarragona

La companyia avisa que els treballs previs a l'aturada provocaran episodis de flames i fum i, puntualment, de pudors i soroll

per NacióDigital , 30 de setembre de 2019 a les 14:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Repsol inicia la parada de part del complex industrial de Tarragona. En les pròximes hores s'iniciaran els treballs preparatoris de l'aturada per manteniment del cracker, en concret, de les unitats de butadiè, poliolefines i olefines. La petroliera adverteix que, per garantir la seguretat del procés previ a la parada, es farà ús de les torxes i, per tant, es produiran episodis visibles de flama i fum.

La companyia afegeix que aquests treballs previs poden comportar sorolls audibles des de l'exterior de les instal·lacions industrials -per vaporització de línies i equips- i que també poden ocasionar episodis puntuals de males olors, a causa de l'obertura de columnes, recipients i equips en els quals es realitzaran treballs durant els pròxims dies. Repsol garanteix, a través d'un comunicat, que "totes aquestes feines es duran a terme procurant minimitzar el seu impacte exterior, sigui visual o sonor".


Els treballs de la parada comportaran un increment de l'afluència de persones i vehicles al voltant de les instal·lacions industrials del polígon nord.

 

Participació