esport

Esport i solidaritat es tornen a alinear amb la 6a Women Race El Corte Inglés

Tarragona acollirà la prova esportiva el 20 d'octubre, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama

per Jonathan Oca , 26 de setembre de 2019 a les 13:15 |
Presentació de la 6a edició de la Women Race El Corte Inglés a Tarragona. | Jonathan Oca
Tarragona tornarà a ser l'epicentre de l'esport i la solidaritat. La ciutat tornarà a ser la seu de la Women Race El Cortes Ingés i ho serà el pròxim 20 d'octubre, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama. Per tot plegat, l'edició serà especial perquè es fusionarà amb la 80 Cursa AECC Tarragona en Marxa Contra el Càncer.

A les 9.30 h arrencarà la prova esportiva que enguany destinarà la seva recaptació a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).


Tant El Corte Inglés com l'AECC confien en el fet que aquesta edició tindrà molt d'èxit per la gran quantitat de gent que participa en ambdues cites esportives. L'associació que atén persones amb cànver o al seus familiars apunta que els diners es destinaran a les famílies de la demarcació. 

Cal recordar que aquesta cursa, que va néixer a Tarragona i després es va expandir a Sabadell, l'any passat va recaptar més de 7.000 euros i un 5.000 al 2017. Per la seva banda, des de l'AECC apunten que la seva recaptació és d'entre 8.000 i 9.000 euros i que esperen que es batin rècords amb la col·laboració entre els dos organitzadors.


Les inscripcions ja estan obertes i els organitzadors han fixat el topall de 2.000. Quan s'assoleixi aquesta xifra es tancarà el procés. De moment, però, les interessades i els interessats en participar-hi poden registrar-se al web womenraceelcorteingles.cat i si ho prefereixen poden fer-ho de manera presencial al Departament d'Esports, a la cinquena planta del centre comercial.

Les inscripcions ja estan obertes


El preu de la inscripció és de 9 euros si es fa de forma presencial o de 9,40 euros si s'opta per la forma telemàtica. De moment, hi ha 200 persones que ja han formalitzat la seva participació.

La cursa manté el circuit de 5 quilòmetres que es va estrenar fa uns anys i recorrerà alguns dels principals carrers de la ciutat, com la Rambla del President Companys, que serà on arrenqui i on acabi la prova. L'Associació Esportiva Ciutat Vella repeteix com a organitzadora tècnica de la cursa.
 

Sortida de la cursa de la 5a Women Race El Corte Inglés del 2018  Foto: Women Race El Corte Inglés


Les participants poden escollir diferents participar en la categoria individual o per equips. Les tres primeres classificades de cadascuna de les categories obtindran un trofeu. La cursa no està tancada només a la participació de dones però els homes només podran inscriure-s'hi de manera individual i no obtindran cap premi.

Ja hi ha a la venda diferents productes de marxandatge de la cursa, la recaptació de la venda anirà destinada a l'AECC. Es poden comprar samarretes i mocadors. Els organitzadors també han obert un Dorsal 0, com a opció per a aquelles persones que no puguin córrer però vulguin deixar el seu gra de sorra.

Èxit en l'edició del 2018

En l'edició anterior, la cursa va aconseguir aplegar fins a 1.245 corredores. La cita esportiva es va avançar al mes de juny perquè Tarragona estava a punt d'acollir la celebració dels Jocs Mediterranis. En aquella ocasió, l'AFANOC Tarragona repetia com a entitat beneficiària de la cursa.

 

Participació