turisme

​PortAventura tanca l'estiu amb més visitants i amb un 9% més de pernoctacions als hotels

La campanya de Halloween arrenca amb "La Isla Maldita", un passatge del terror únic a Europa, com a gran atractiu

per NacióDigital, 20 de setembre de 2019 a les 13:29 |
La façana principal de l'hotel Colorado Creek de PortAventura World. | ACN
PortAventura World tanca l'estiu amb un balanç positiu. Segons informa la companyia, les pernoctacions als sis hotels del complex han crescut un 9% respecte a l'any anterior i han assolit el 95% d'ocupació. A més, la xifra de visitants als tres parcs també ha crescut, tant pel que fa al mercat nacional com a l'internacional, on destaquen un 27% més de visitants de Rússia i un 10% més de clients del Regne Unit. PortAventura enceta aquest dissabte la temporada de Halloween, que s'estendrà fins al 17 de novembre i que experimenta un augment constant de visitants –del 17% l'any passat. El gran atractiu d'aquesta edició és "La Isla Maldita", un passatge del terror d'un quilòmetre únic a Europa, amb el qual l'empresa confia seguir creixent.

Coincidint amb la campanya de Halloween, el complex es transforma amb més de 22.000 carabasses, muricecs, teranyines decoratives i més de 280 personatges entre els quals hi ha fantasmes, calaveres i altres criatures terrorífiques.


La principal novetat d'aquesta edició és "La Isla Maldita", un nou passatge del terror que té un recorregut d'un quilòmetre i que és únic a Europa. La història se situa en una illa remota del Carib on esperen més de 100 pirates fantasmagòrics que han tornat a la vida després d'una tempesta aterridora. El passatge se situa en un entorn d'aigua, vaixells enfonsats i vegetació. Aquesta proposta se suma als passatges del terror de l'Apocalipsis Maya, REC Experience i Horror en Texas, entre d'altres.

 

Participació