justícia

Arxivada la causa que investigava un regidor del PSC de Torredembarra

José García es mostra satisfet i destaca que “el temps i la justícia posen cadascú al seu lloc"

per NacióDigital, 19 de setembre de 2019 a les 13:01 |
Els regidors socialistes a l'Ajuntament de Torredembarra, José García i Vale Pino. | PSC Torredembarra
Arxivada la causa judicial que afectava al regidor del PSC a l'Ajuntament de Torredembarra, José García. Els socialistes celebren, a través d'un comunicat, que el jutge hagi acordat el sobreseïment del cas després de considerar que els presumptes fets denunciats no són constitutius d'infracció penal.

El regidor torrenc estava investigat i acusat de delictes de falsedat documental, descobriment i revelació de secrets de l'època de quan era regidor de Governació de l'Ajuntament.


José García ha valorat aquesta decisió del jutge dient que "el temps i la justícia posen cadascú al seu lloc". El mateix regidor, ara a l'oposició, ha recordat que "vaig dir des del primer dia que era innocent i la justícia així ho ha corroborat".

El socialista ha enviat un missatge a Cs, qui "va demanar la meva dimissió -sense ja no haver estat condemnat sinó ni tan sols haver anat a judici- ara haurien d'aprendre que la presumpció d'innocència no és una paraula bonica i orfe de contingut sinó un dels fonaments essencials de qualsevol societat democràtica".

En el mateix sentit s'ha manifestat el portaveu del PSC a Torredembarra, Vale Pino, que ha recordat que "durant la passada campanya electoral va haver-hi moltes insinuacions i se'ns van fer determinats requeriments per tal que apartéssim José García de la nostra candidatura electoral". Pino segueix dient que "no ho vàrem fer perquè estàvem convençuts de la seva innocència i sabíem del seu compromís polític amb el poble de Torredembarra. Avui constatem que aquesta aposta ha estat reeixida".

 

Participació