Diada Nacional 2019

Diada Nacional amb polèmica a Calafell pels horaris de l’acte institucional

Del Vendrell sortiran almenys set autobusos cap a la manifestació de la Diada

per Llorenç Avinyo , El Vendrell, 4 de setembre de 2019 a les 14:59 |
Ofrena al cementiri | AV
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Partits polítics, entitats i associacions indepedentistes de Calafell han convocat un acte de la Diada el dia 11 a les 10 del matí a la plaça dels Països Catalans. Els convocants no estan d’acord amb l’acte institucional municipal perquè aquest està convocat el dia 10 a les 10 de la nit.

Al Vendrell l’acte institucional de la Diada serà com de costum. La primera part amb l’ofrena floral a la tomba de pau Casals del cenentiri a càrrec de partits politics i entitats. Seguidament, Albert Solé serà l’encarregat de fer la glossa institucional i cantarà la coral Polifònica del Vendrell.


Des de lANC del Vendrell es confirma que més de 400 persones s’han aluntat als autobusos per assistir a la manifestació de Barcelona i sortiran del Vendrell almenys 7 autobusos. Josep Maria Llasat creu que la participació anirà a més «Dissabte erem poc més de 200 els inscrits. Al final arribarem a xifres molt similars a les d’anys anteriors»

 

Participació