Bous

Presenten una denúncia contra els organitzadors del polèmic bou capllaçat d'Amposta

ACTYMA, es basa presumptament en incompliment de la LLEI34/2010, de l’1 d’octubre, de regulació dels festes tradicionals amb bous

per Redacció, Amposta | 28 d'agost de 2019 a les 11:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Contra la Tortura i el Maltractament Animal ha presentat una denúncia davant la Delegació Territorial del Joc i d’Espectacles a les Terres de l’Ebre, contra els controladors de l'espectacle i organitzadors “L’ASSOCIACIÓ CULTURAL BOU CAPLLAÇAT D’AMPOSTA”, i comissió de bous, per no desallotjar prèviament el pas del bou capllaçat el passat 17 d'agost a Amposta.Segons informen s'emparen presumptament en incompliment de la LLEI34/2010, de l’1 d’octubre, de regulació dels festes tradicionals amb bous.

En el recorregut del bou capllaçat es trobaven estacionats vehicles al carrer Barcelona, dels quals un cotxe i una moto que va ser tomabades al pas de l'animal que s'hi va abraonar. L'animal es va quedar atrapat en un dels cotxes per una banya, lliurant-se després de fortes estrebades.


ACTYMA sol·licita que es procedeixi a l'obertura d'expedient informatiu, i si escau, d'expedient sancionador contra els responsables de l'event taurí. 

Participació