festival pròleg

El festival Pròleg tindrà un punt de prevenció d'agressions sexistes i de consum de tòxics

La iniciativa deriva de l'èxit del Punt SexeSentit durant la Revetlla de Sant Pere a Cambrils

per Redacció , 22 d'agost de 2019 a les 20:29 |
L'estand informatiu que s'instal·larà al Parc del Pinaret pel Pròleg. | Aj. de Cambrils
Aquest dissabte, al Parc del Pinaret i amb motiu de la celebració del Festival Pròleg, s'instal·larà un estand informatiu per tal de dur a terme tasques de prevenció de violències i agressions sexistes i prevenció del consum de tòxics en context d'oci nocturn.

Arran la bona collida i l'èxit del Punt SexeSentit durant la revetlla de Sant Pere, la iniciativa que culminava el projecte dels Agents de Salut de l'Ajuntament de Cambrils, s'ha promogut aquesta nova acció en col·laboració amb el col·lectiu feminista Les Filomenes i l'Agrupament escolta i guia gent de mar.


Les persones assistents al festival trobaran l'estand al Parc del Pinaret, de les 21:30 h a les 3:30 h de la matinada, i comptarà amb membres del col·lectiu feminista acompanyades de voluntaris i voluntàries Agents de Salut que oferiran de manera gratuïta flyers informatius, xapes i proves d'alcoholèmia, entre d'altres.

L'objectiu de l'acció, segons la Regidora de Joventut, Natalia Pleguezuelos, "és mantenir i ampliar les accions de salut amb joves per a joves a Cambrils".


El projecte pioner dels Agents de Salut està emmarcat en l'àmbit de la salut del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020 amb l'objectiu de promoure accions de prevenció, conscienciació i informació sobre aspectes lligats a la salut que siguin protagonitzats pels mateixos joves.

 

Participació