santa tecla

Oques Grasses actuarà per Santa Tecla a la plaça de la Font

BASF i Ajuntament de Tarragona signen un conveni per ser patrocinador oficial de les festes de la patrona de la ciutat i de la Cavalcada de Reis

per NacióDigital, 22 d'agost de 2019 a les 14:11 |
Oques Grasses al Festival Strenes 2019 | Bernat Cedó
Oques Grasses serà l'encarregat d'encetar les festes de Santa Tecla amb un concert el 16 de setembre, a les 22 h, a la Plaça de la Font. "Hem treballat molt per aconseguir que vingui a Tarragona aquest grup, que és la sensació musical de 2019", així ho ha manifestat aquest migdia l'alcalde de Tarragona i conseller de Cultura, Pau Ricomà, durant la signatura d'un conveni de col·laboració amb BASF. Un acord amb què l'empresa química es converteix, un any més, en patrocinador oficial de Santa Tecla 2019.

El director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, ha explicat que enguany es compleixen 50 anys de l'inici de la producció de l'empresa química a Tarragona i volem celebrar-ho amb la ciutat amb el concert d'Oques Grasses perquè el factor humà és molt important per nosaltres", ha remarcat el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval.


Cannaval ha afegit que aquest acord signat amb l'Ajuntament de Tarragona "referma la proximitat de l'empresa química amb la ciutat" i "la implicació que sempre hem tingut amb la cultura i les festes". Per aquest motiu, BASF també ha signat un conveni de col·laboració per ser patrocinador de la Cavalcada de Reis 2020.

 

Participació