cultura

Tarragona acollirà la preestrena del documental «La vida con Williams»

Pau Ricomà s'ha reunit aquest matí amb el director del documental

per NacióDigital, 21 d'agost de 2019 a les 19:15 |
L'alcalde Pau Ricomà (dreta) i el director del documental 'La vida con Williams', Emanuel Munteanu. | Aj. de Tarragona
L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut aquest matí a Emanuel Munteanu, director del documental "La vida con Williams", un projecte fet a Tarragona i que pretén visibilitzar la síndrome Williams-Beuren a través de l'experiència de l'Anna. El batlle ha assegurat que l'Ajuntament de Tarragona buscarà una data per fer la preestrena de la pel·lícula a principis de l'any vinent.

"És una història de superació personal. Vaig conèixer a l'Anna el 2012 i vaig tenir clar que volia fer un projecte audiovisual. Vaig començar el 2017 i el 22 de juliol passat la vaig acabar", explica Emanuel Munteanu.


Per altra banda, el ple va aprovar el 22 de febrer passat una declaració Institucional per al reconeixement de la situació de les persones afectades per la síndrome de Williams-Beuren. Es tracta d'una malaltia genètica provocada per la pèrdua de material genètic en el cromosoma 7 i es caracteritza per presentar uns trets facials típics, discapacitat intel·lectual lleu o moderada, nivells de calci en sang elevats, estrenyiment de l'artèria principal immediatament en sortir del cor, entre d'altres.

 

Participació