xarxa

El vídeo viral d'un bou capllaçat a Amposta envestint vehicles inunda les xarxes

L'acció de l'animal ha estat publicada per la Coordinadora per Abolició dels Correbous

per Redacció , Amposta, 21 d'agost de 2019 a les 11:18 |
El vídeo d'un bou capllaçat d'Amposta envestint un cotxe i una moto estacionats a l'avinguda de la Ràpita s'ha fet viral a les xarxes socials. Les imatges, publicades per la Coordinadora per Abolició dels Correbous mostren primer un bou envestint un cotxe estacionat a l'avinguda de la Ràpita durant la celebració de la festa del bou capllaçat dissabte passat a Amposta.

L'animal va topar amb el cotxe i durant uns segons va quedar atrapat, per una banya, a la roda del vehicle. Davant aquesta situació, i fent ús de la seva força, va aconseguir desplaçar el cotxe diversos metres.


Després de deslliurar-se del vehicle, el bou va tirar una moto que estava aparcada en la vorera de davant i va seguir amb el recorregut marcat. Els fets van provocar una gran expectació entre els veïns. 

La Coordinadora per l'Abolició dels Correbous, que fa cinc anys que va iniciar la seva activitat, va denunciar aquests fets a través d'un vídeo que va penjar a les xarxes socials, que s'ha fet viral desencadenant una riuada de reaccions i opinions.

 

Participació